Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Kryssningar på Kinda kanal

Kryssningar i Kinda kanal med MS Kind som på bilden passerar Tannefors slussarKryssningar i Kinda kanal med MS Kind som på bilden passerar Tannefors slussar

För den som inte utforskar Kinda kanal med egen båt finns det möjlighet att följa med på en svindlande vacker dagstur, kvällstur eller kortare färd. En kryssning utmed Kinda Kanal är en tur genom landskap och hänförande scenerier.

Det är också en stor resa i tiden, i den lilla världen. Följ med M/S Kind för att äta gott, lyssna på musik, och umgås med vänner i vacker miljö.

M/S Kind

Ombord på M/S Kind, som drivs av Rederi AB Kind, kan man koppla bort vardagen för en stund och njuta av en härlig kryssning längs med Kinda kanal. Med flera olika typer av kryssningar att välja mellan så finns det något för alla.

Vill du göra något extra av din kryssning så kan du boka något av deras paket och kombinera en kryssning med en hotellövernattning. I paketen ingår dagresa utmed Kinda Kanal med M/S Kind, buss alternativt tåganslutning, för- eller eftermiddagskaffe samt lunch ombord. Man kan även kombinera hotellövernattning och frukost med en fantastisk kvällskryss på Kinda Kanal. Måltid serveras ombord och är inkluderat i priset. Med eller utan levande musikunderhållning. Det går också bra att chartra Kind.

M/S Kind
Rederi AB Kind
Telefon: 013-663 50
info@rederiabkind.se
rederiabkind.se


Samarbetspartners

Visit Linköping & Co logotyp  Linköpings kommun logotyp  Kinda kommun logotyp  Region Östergötland logotyp