Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Hyra båt på Kinda kanal

Göta kanal charter båt påväg från Hovetorps slussGöta kanal charter båt påväg från Hovetorps sluss

Har du inte egen båt men vill ta en tur på Kinda kanal ändå på egen hand? Inga problem, det går fint att hyra båt! Hos Göta kanal charter kan du hyra båt som utgår från Motala på Göta kanal, för att under en vecka njuta av båtturen ner till Hovetorp i Kinda kanal och tillbaka. 

Göta Kanal Charter säljer sightseeingturer med båt på naturområdet Göta och Kinda kanal. Vi utformar rutterna, guidar och förevisar om sevärdheter innan er resa. Det är du som är skeppare på en av våra hyrbåtar. Båtarnas storlek är från 7,6m – 12m och hyrs vanligast veckovis, kortare perioder är endast möjligt att boka i förväg med två veckors varsel.

Du som hyr bör ha tidigare erfarenhet av båtliv men ingen licens eller skepparexamen krävs. Rutterna startar och slutar i Motala. Boka online eller skicka din förfrågan per mail så svarar vi så snart som möjligt.

Grön rutt som går till Kinda kanal passar utmärkt för både den erfarne skepparen och för er som är nya på kanalen och kanske inte har så stor erfarenhet av båtlivet. Rutten innehåller både Göta och Kinda kanal. Göta Kanal med de berömda slussarna i Borenshult och Berg med kombinationen av centrala Linköping och vidare in i den natursköna och lugna Kinda Kanal.

Välkomna till en oförglömlig upplevelse.

Grön rutt Motala – Kinda – Motala

Lördag kl 12-14 Motala, hämta upp båten
Söndag kl 9-15 Motala – Berg
Måndag kl 9-14 Berg – Tannefors
Tisdag kl 9-16 Tannefors – Hovetorp
Onsdag kl 9-15 Hovetorp – Tannefors (Linköping)
Torsdag kl 9-15 Linköping – Malfors
Fredag kl 9-14 Malfors – Motala
Lördag kl 9 Motala, återlämna båten

Upptäck kindakanal.se

På kindakanal.se du hittar all information du behöver för att göra din semester på kanalen till en upplevelse du aldrig kommer glömma.

Boka kanalbiljett

Läs mer

Upptäck Kinda kanal

Läs mer

Boka kanalbiljett

Läs mer


Samarbetspartners

Visit Linköping & Co logotyp  Linköpings kommun logotyp  Kinda kommun logotyp  Region Östergötland logotyp